Waar ik voor sta

IkMerk levert projectmanagement en knowhow in relatiebeheer. Ik streef naar duurzame relaties. De waarde en kracht van mijn netwerk in het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs zet ik in ter bevordering van economische en maatschappelijke initiatieven. Mijn kernwaarden zijn professioneel, enthousiast, gedreven en eerlijk. Ik neem mijn opdrachtgevers en samenwerkingspartners serieus. Dit uit zich in mijn werk en mijn gedrag. Ik ‘proef’, kijk, luister en pas toe en leg daarmee de basis om samen succesvol te zijn.

Verbinden

‘Netwerken’ en ‘verbinden’ zijn woorden die in algemene zin veel worden toegepast. Er echt waarde en inhoud aan toevoegen is naar mijn idee iets anders.

Ik netwerk en verbind door informatie te verzamelen en te delen die u en anderen goed van pas kan komen. Vanuit het gezamenlijk belang of een gedeelde interesse breng ik mensen met elkaar in contact. Zo ontstaan er kansen. Het gaat om alert zijn, met gevoel voor verhoudingen. En altijd eerst brengen.

Projectmanagement

Een project leiden op basis van gezond verstand is één. Goed projectmanagement is twee.

Dat gaat over beheersing van de voorbereiding, de planning, de organisatie, de uitvoering, de financiën en de afronding van een project. Tijdens mijn opleiding Projectmanagement aan Hogeschool Windesheim leerde ik dat je tot betere resultaten komt als je processen en technieken toepast, die internationaal bewezen effectief zijn. Ik heb gemerkt dat het werkt en mijn opdrachtgevers ook.

Ambassadeur

Ambassadeurs zijn de beste reclame voor je bedrijf.

Als je investeert in optimalisatie van je klantrelaties bouw je actief aan een netwerk van ambassadeurs. Daarmee vergroot je je zakelijke speelveld, je acquisitiekracht en je markt. Feitelijk hoef je jezelf maar één vraag te stellen: ”Hoe wil ik zelf behandeld worden?” Vanuit bewustwording en gedrag kun je hierin het verschil maken, zowel in- als extern. Ik help bedrijven hiermee. Dat levert meer omzet en werkplezier op.